София 11 °C София 11°C - ясно небе Велико Търново 10 °C Велико Търново 10°C - разкъсана облачност Пловдив 13 °C Пловдив 13°C - ясно небе Варна 10 °C Варна 10°C - ясно небе Бургас 11 °C Бургас 11°C - разкъсана облачност

Предлага ли Betano Bonus - 10 лева?

Повечето хазартни компании на родния пазар в последните години осъзнават отлично, че за да се привлекат нови клиенти е нужно да се дават постоянно свежи нови бонусни опции


Повечето хазартни компании на родния пазар в последните години осъзнават отлично, че за да се привлекат нови клиенти е нужно да се дават постоянно свежи нови бонусни опции. В това число имаме много интересни оферти на пазара, включително и Betano Bonus - 10 лева, който радва потребителите на тази платформа периодично. Това е само един от възможните бонуси без депозит, които може да намерите в сайта на Бетано. Трябва обаче да имате предвид, че тези оферти са периодични. За да не изпускате никога е редно да следите новините на Nostrabet, където новостите се отразяват ежедневно. В следващите редове ще разгледаме различните бонуси за лоялни клиенти в рамките на сайта.

Как да получа бонус без депозит?

Първо ще погледнем и към условията, на които евентуално трябва да отговаряте, за да имате възможност да получите бонус без депозит от Бетано. Обичайно компанията следи вашата активност, размера на залозите, които правите, както и метода ви на игра – дали използвате активно кешаут опцията, или залозите се уреждат докрай. В зависимост от това служителите на бранда изготвят ваше досие и ако сте постоянни в изявите си, то в даден момент ще бъдете възнаградени. Ще разберете за наградата като получите съобщение по мейл или в рамките на потребителския си профил, в което получавате известие за подобна оферта.

Какви бонуси без депозит предлага Бетано?

Един доста стандартен бонус, на който може да се натъкнете, е този за 10 лева, за който да не трябва да правите никакви депозити от своя страна. Това е класически бонус без депозит, който се появява във връзка с различни кампании на оператора или при появата на някои големи спортни събития, за които Бетано иска да повиши интереса и да стимулира клиентите към повече активност. Допълнителна информация за това предложение може да намерите в този линк, където са описани по-подробно и предпоставките за получаването му. От вас се очаква да го усвоите и използвате по предназначение, като в замяна няма никакви изисквания за развъртане и прочие, а чистата печалба, изключвайки стойността на безплатния залог, ще се прибавят към потребителския ви акаунт.

Бонус без депозит за 5 лева

Това е втора опция за бонус без депозит, която може да намерите в рамките на сайта на Betano. Няма почти никакви разлики в сравнение с гореописаната оферта, с изключение на понижения размер. С 5 лева клиентите надали може да се надяват на кой знае колко големи печалби, но все пак възможността да вземете чисти пари, без сами да сте инвестирали нито един лев, би трябвало да действа стимулиращо, по някакъв начин.

Офертата Препоръчай Приятел

Стигаме и до едно доста нестандарно предложение, което отново би трябвало да прикове вниманието на тъсещите интересни оферти. Тя важи за нови потребители, регистрирали се в сайта на Бетано, които могат да поканят своите приятели и познати да направят същото. Идеята е, че ако изпратите на свой познат код за регистрация и той се възползва, ще получите по 10 лева за всяка направена регистрация под формата на безплатен залог. Още по-привлекателното е, че тази опция може да се повтори до 10 пъти с различни хора, така че клиентите да получат доста безплатни залози. Този метод е познат и от някои аутсорсинг компании у нас, които се опитват да стимулират привличането на нови кадри чрез награждаването на вече назначени такива. Бетано очевидно прилага успешно тази идея.

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg.