София 23 °C София 23°C - предимно облачно Велико Търново 19 °C Велико Търново 19°C - умерен дъжд Пловдив 25 °C Пловдив 25°C - предимно ясно Варна 24 °C Варна 24°C - разкъсана облачност Бургас 22 °C Бургас 22°C - предимно облачно

Съдът реши: Бобоков може да пътува

Той няма да се укрие, смятат магистратите
пропускане

Атанас Бобоков може да пътува . Той няма да де укрие, смятат спецмагистратите.

На свобода съм срещу рекордна парична гаранция. Няма престъпна група, в която участвам. Имам блокирани имоти за между 6 и 8 млн. евро. С какво още са гарантирам, че ще се върна в България? , каза той. Искането е за пътуване до Гърция между на 5 и 15 юни. Манастир Св. Георги Зограф в Атон кани Бобоков да гради ВЕИ централи по проект на ЕС. Това няма да затрудни наказателното производство, смята адвокатът му. Прокурорът заяви, че на Бобоков е нарожена 2 млн. Парична гаранция. Той разполага със средства и може да се укрие. Не е спешно да се построят централите. Той не е част от съвета на директорите на "Монбат " АД , което ще строи централите. Решението подлежи на обжалване в срок от 7 дни.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!