София 5 °C София 5°C - облачно Велико Търново 3 °C Велико Търново 3°C - облачно Пловдив 7 °C Пловдив 7°C - облачно Варна 5 °C Варна 5°C - облачно Бургас 7 °C Бургас 7°C - предимно облачно

Слави Ангелов: Да се гмурнем към социализма

"Там се крие проблемът с катастрофите по пътищата"

16 сИнциденти 405 Калоян Ненчев

"За да решим проблема трябва да разсъждаваме между емоционалната връзка между българина и неговия автомобил. Да се гмурнем към социализма. Когато не е било възможно всеки да има. Тогава не е било възможно да играят футбол или да пият с приятели и много лежаха под жигулите и москвичите, за да ги поправят с огромно удоволствие", заяви в ефир журналистът Слави Ангелов.

"При капитализма този проблем не се реши, а се изостри. Защото много хора останаха в социализма в мисленето си и с доходите си. А и в този преход, в който българина толкова го крадяха и прецакваха, го накара автомобилът да е единственото място, което той контролира и се чувства ценен, важен", допълни той.

"Място в което да е последният несретник с малкото останали пари за бензин, но като светне зеленото става Шумахер с неговия болид Голф единица иска да покаже на всички. Най-добре е във Финландия, защото там глобата е съобразена с превишената скорост", посочи Ангелов.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!