София 3 °C София 3°C - ясно небе Велико Търново -2 °C Велико Търново -2°C - ясно небе Пловдив -1 °C Пловдив -1°C - мараня Варна 2 °C Варна 2°C - ясно небе Бургас 3 °C Бургас 3°C - предимно облачно

Sportingwin доведе Pinnacle Sports на българския пазар

Sportingwin е една от бетинг компаниите, на която се възлагат най-големи надежди у нас

9 месецаРазвлечение 48

Sportingwin е една от бетинг компаниите, на която се възлагат най-големи надежди у нас. Те определено успяват да разнообразят пазара на спортните залози и вече го правят. Може би една от най-забележителните оферти на SportingWin са новите pinnacle залози. Те са напълно непознати за България и родните играчи все още не знаят много за тях. Затова и ние ще се спрем по-подробно на тази опция, за да може да прецените дали е подходяща за вас.

Залозите на pinnacle, които предлагат Sportingwin, сигурно не са непознати на най-опитните, тъй като става дума за една неповторима възможност. В случая говорим за игри на един бранд с история, който се отличава със своите високи коефициенти, а възможностите, които носи със себе си - като високи коефициенти и промоционални предложения, могат само да зарадват всички потребители. Макар pinnacle да не са лицензиран оператор на територията на страната, Sportingwin искат да ги въведат на пазара ни, като дават директен достъп до техните услуги.

Освен познатите на всички дисциплини и добри опции за забавление, pinnacle предлагат и нови за нас спортове и различни бонуси, които все още не могат да бъдат открити никъде другаде в бетинг сайт в България, което е и тяхното преимущество. Ако искате да научите повече за пинакъл залозите, тук ще намерите подробно инфо какво представляват те. Нека разясним по-подробно как можете да се възползвате от тях в сайта на Sportingwin.

На първо място посетете сайта на Sportingwin, където ще намерите специален раздел, предназначен за pinnacle предложенията. Сигурни сме, че лесно ще се ориентирате в сайта, защото е изграден в унисон с тяхната визия и конкретният раздел не се различава по нещо от останалите. В тази секция има минали, настоящи и бъдещи мачове, както и информация за тях, която да ви помогне при реализиране на залозите. Там се намира обяснение за всяка стъпка, така че необезпокоявано да играете.

С добавянето на pinnacle залози, Sportingwin изпъкват сред конкурентите си, тъй като те наистина предлагат нещо, което го няма никъде другаде в момента. Въпреки множеството положителни страни обаче няма как да не отбележим, че от бетинг платформата все още не са осигурили превод на този раздел и там информацията е изцяло на английски, което обаче едва ли би затруднило много играчи, тъй като разпределението на отделните страници на сайта и сходно с всички останали подобни платформи.

Всички любители на новите и различните усещания биха останали очаровани от pinnacle опцията, която предлагат Sportingwin. Тя е един нов за родния пазар начин да се забавлявате със спортни залози и ще ви изненада с това колко разнообразни усещания може да донесе, дори на най-опитните играчи в сферата. Затова не се колебайте, ако планирате регистрация в сайта на Sportingwin.

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg