София 19 °C София 19°C - предимно облачно Велико Търново 22 °C Велико Търново 22°C - облачно Пловдив 21 °C Пловдив 21°C - разкъсана облачност Варна 18 °C Варна 18°C - предимно облачно Бургас 19 °C Бургас 19°C - предимно облачно

Стефан Софиянски: ССД потърси връзка с Петков и Василев, но нямаше отзивчивост

„Съюзът на свободните демократи“ ще участва в изборите като контрапункт на ГЕРБ-СДС
2 мПолитика 1664

„Съюзът на свободните демократи“ (ССД) е единствената партия, която никога не е направила компромис с ГЕРБ. Това каза пред Радио „Фокус“ бившият служебен премиер Стефан Софиянски. Партията ще участва на изборите като контрапункт на това, че през всичките тези години не е направила компромис с ГЕРБ и Бойко Борисов, чието управление бе белязано с ниска компетентност и спиране развитието на България, уточни той.

Все още не са водени разговори с бившите служебни министри Кирил Петков и Асен Василев, каза още Стефан Софиянски и допълни, че на 3 октомври предстои заседание на ССД, свързано с предстоящите избори.

„Симпатизираме на новия проект и ако намерим съвпадение на идеите, може и да се съберем, но досега не сме имали контакт. Колегите са се опитали да се свържат, но не са намерили отзивчивост“, подчерта бившият служебен премиер.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!