София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - разкъсана облачност Пловдив 27 °C Пловдив 27°C - предимно ясно Варна 17 °C Варна 17°C - разкъсана облачност Бургас 19 °C Бургас 19°C - предимно ясно

Студенти от 18 университета искат Ива Митева да бъде Конституционен съдия

Това се случи по време на Академията по лидерство
1 мОбразование 423 Ивана Иванова

Приключи петата Академия по лидерство на Висшето училище по телекомуникации и пощи, като тазгодишното й издание се проведе в Скопие в партньроство с Международен славянски университет „ДЕРЖАВИН“ Св. Николе от Северна Македония.

Събитието и участвалите лектори позволиха на студентите от университети в България и Северна Македония да черпят от извора иформация за логиката и механизмите при взимане на политически решения, определяли важни моменти от най-новата история на България и Западните Балкани.

В рамките на форума студенти от 18 български университета поискаха от г-жа Ива Митева да стане Конституционен съдия и да защитава интересите на академичната общност и законността на най-високо държавно ниво.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!