София 8 °C София 8°C - облачно Велико Търново 6 °C Велико Търново 6°C - лека мъгла Пловдив 11 °C Пловдив 11°C - мараня Варна 9 °C Варна 9°C - облачно Бургас 10 °C Бургас 10°C - облачно

Цончо Ганев: Ще гласуваме за запазване на сегашния Изборен кодекс

"Не искаме постове и участие в изпълнителната власт", заяви депутатът от "Възраждане"

17 сПолитика 238 Николай Парашкевов

Грозните сцени и среднощните скандали, в които се повтаря едно и също, са плод на умишлени действия "Демократична България" и "Продължаваме Промяната", губим дни наред парламентарно време. Ще гласуваме за машинното гласуване и запазване на сегашното състояние на Избирателния кодекс, заяви пред БНТ Цончо Ганев, заместник-председател на Народното събрание и депутат от "Възраждане".

На 3 декември от партията организират протест в София срещу влизането в Еврозоната и въвеждането на единната европейска валута у нас.

"Няма сигурност в банковата система, няма да паднат лихвите по кредитите, нито ще получим икономическа стабилност. България няма място и в Шенген", каза още Цончо Ганев и подчерта, че в момента България се намира в тежка икономическа и енергийна криза.

Според депутата страната ни трябва да принуди "Лукойл" да започне да плаща данъци в България.

Той коментира и стрелбата срещу българския клуб в Охрид.

Цончо Ганев поясни, че тя е вследствие на българската скупена политика.

Министерството на външните работи в Македония не иска да признае историческите истини, категоричен бе представителят на "Възраждане".

По думите му българската армия трябва да бъде изпратена да опазва границата.

"Не искаме постове и участие в изпълнителната власт", каза още Цончо Ганев.