София 3 °C София 3°C - ясно небе Велико Търново -2 °C Велико Търново -2°C - ясно небе Пловдив -1 °C Пловдив -1°C - мараня Варна 2 °C Варна 2°C - ясно небе Бургас 3 °C Бургас 3°C - предимно облачно

Защо betway изостава с бонус офертите в сайта си?

Една от компаниите, които влезе с големи очаквания през изминалата 2022-а година на родния хазартен пазар, беше британския гигант Betway

9 месецаРазвлечение 47

Една от компаниите, които влезе с големи очаквания през изминалата 2022-а година на родния хазартен пазар, беше британския гигант Betway. Всички смятаха, че много бързо нещата ще се развият и този бранд ще успее да залее клиентите у нас с betway бонус от най-различен тип, предоставяйки интересни възможности за игра за всички. Сякаш обаче устремът доста бързо беше нарушен и вместо това заменен с бездействие и изоставане спрямо повечето конкуренти, дори и тези, които се появиха след това на пазара. На какво се дължи това? Ще се опитаме да разсъждаваме на глас в следващите редове.

Какво предлага Betway Bg?

Естествено, Бетуей е сериозен бранд в света на хазартния сектор и няма как да оспорим, че добавя някакво качество и разнообразие към родния бетинг пазар. Когато погледнем портфолиото на бранда няма как и да не заключим, че ползите от регистрация в рамките на платформата на този оператор са доста повече, отколкото биха били минусите. Стартовото предложение веднага хваща окото, особено с оглед на факта, че условията за развъртане не са особено взискателни и позволяват по-бързо да пристъпите и към първото си теглене. Отделно може да отбележим, че верификационния процес също е много лесен и не предполага някакви изненади или новости, които не се срещат при други оператори.

От друга страна, може да отбележим и немалкия брой любопитни функционалности, които са на разположение на всеки клиент, който е напълно регистриран и верифициран. Кешаутът е първата популярна опция, която изниква на ум. Макар и да има доста дебати за и против по отношение на това дали е необходимо, или не включването на авторматичен кешаут, то при Бетуей е трудно да се води такъв спор, имайки предвид, че подобна функция няма. Все пак, лайв кешаутът е в не малка степен достатъчен, за да може всеки клиент да е доволен от своите опции.

Защо Betway.bg изостава спрямо други сайтове на компанията?

Спортната част може да е сравнително напред с материала, но все пак има какво да се изисква на този етап. Вижда се, че другите дъщерни сайтове на компанията – Betway UK, Betway Ghana и така нататък, притежават доста по-голямо разнообразие от оферти и предложения за казино раздела, както и някои непознати за родните почитатели функционалности в рамките на спортната част.

Мнозина се питат защо това е факт, но категоричен отговор на този етап трудно може да се даде. Естествено, Betway UK дава поле за изява на доста по-голям брой клиенти поради съвсем различните мащаби, които се наблюдават във Великобритания. Операторът акцентира върху пазарите, които биха му донесли най-сериозни приходи, което само по себе си не е изненадващо. В последните години популярността на Bwin намаля след навлизането на много нови конкуренти и може това да е провокирало спад на инвестиции в България.

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg.