София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

ЛЕВСКИ С НОВ СПОНСОР

ЧУЖДЕСТРАННА СТРОИТЕЛНА ФИРМА ВЛАГА ВЪВ ФУТБОЛНИЯ КЛУБ

9 годиниФутбол 2 Телевизия Евроком

 Левски ще подпише още един спонсорски договор. Сините ще се обвържат с голяма чуждестранна строителна компания. Австрийската компания STRABAG, ще помага на клуба съобщи Канал 3. Церемонията по сключването на контракта ще е в сряда от 11:00 часа в голямата зала за пресконференции на стадион "Георги Аспарухов". На пресконференцията ще присъства и един от членовете на борда на директорите на фирмата -Херберт Крутина.

Очаква се още за домакинството на Левски срещу Берое от деветия кръг на А група на фланелките на сините да стои брандирано логото на новия спонсор. Там ще е и това на другия основен рекламодател "Виваком". Мачът със старозагорци е в неделя, 20 септември, от 20:00 часа на "Герена".

Така в лицето на австрийската строителна компания, както и на един от големите телекомуникационни лидери в България Левски има два спонсора, с които до голяма степен бюджетът до края на сезона е осигурен. Това бе потвърдено и от един от собствениците на клуба и председател на Управителния съвет - Иво Тонев, в края на миналата седмица. Концернът STRABAG е активен на българския пазар от 2002 и от 2008 г. насам се появява под името на марката ЩРАБАГ ЕАД. Компанията оперира във всички строителни сектори, особено в транспортната инфраструктура, високото строителство и гражданското строителство, както и за проекти за строителство на обекти, свързани с екология.