София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Аякс пуска Зиеш срещу 35 милиона евро

Последната дума за привличането на Зиеш в Рома ще има новият треньор Пауло Фонсека

5 годиниФутбол 1 Телевизия Евроком

Крилото на Аякс Хаким Зиеш може да стане поредният играч, който ще си тръгне от “Амстердам Арена” през лятото. 26-годишният футболист е желан от Рома. От Рома проявяват сериозен интерес и искат да го доведат на “Олимпико”, но цената от 40 милиона, която Аякс искат за него, се струва твърде висока на римляните.Всъщност обаче тази цена може да падне до 35 милиона евро, тъй като мароканецът има джентълменско споразумение с шефовете на Аякс да го продадат, ако в клуба постъпи оферта на такава стойност, твърди “Де Телеграф”.
Последната дума за привличането на Зиеш в Рома ще има новият треньор Пауло Фонсека. Той ще прецени дали крилото ще му бъде от полза.Зиеш направи изключително силен сезон с екипа на Аякс, в който отбеляза 21 гола и направи 24 асистенции в 49 мача във всички турнири. Той бе и в основата на доброто представяне на холандския тим в Шампионската лига и достигането до 1/2-финала.