София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Де Фрай: Интер ме искаше повече от всеки

Всичко вече е минало и няма как да се върнем назад. Когато се погледна в огледалото, знам, че съм дал всичко от себе си за доброто на Лацио

6 годиниФутбол 2 Телевизия Евроком

Петдесет и два дни след последния мач от шампионата в Серия “А” между Лацио и Интер, “нерадзурите” представиха бранителя Стефан де Фрай. Бившият футболист на “орлите” си спомни точно този двубой, в който римският клуб загуби от Интер на “Олимпико”, като по този начин отстъпи ценното четвърто място, даващо право на участие в Шампионска лига.
“Много съжалявам за последния си мач в Лацио. Всички, които са работили с мен в отбора, знаят, че съм давал всичко от себе си за Лацио. С тях се разделихме с добри чувства. Пожелахме си късмет”, започна холандският защитник.
“Всичко вече е минало и няма как да се върнем назад. Когато се погледна в огледалото, знам, че съм дал всичко от себе си за доброто на Лацио. Нито един клуб не ме желаеше толкова силно, колкото Интер. Вярвам в проекта на отбора. Клубът иска да расте и е много амбициозен. Много съм щастлив и сигурен в избора, който направих. Спалети? Разговарях с него, както и с клуба. Той ме желаеше в отбора си”, допълни Де Фрай.
Бранителят не пропусна да отговори и на въпрос, свързан с трансфера на Кристиано Роналдо в Ювентус: “Мисля, че трансферът на Роналдо е много добър за италианския футбол. Ние обаче трябва да мислим, че сме силен отбор, който трябва да продължава развитието си. Искаме да се борим на всички фронтове”, завърши холандецът.