София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Уанда Нара обърна плочата: Икарди пред завръщане за Интер

Ще има среща между ръководството на Интер и Мауро. Разговарях с Марота. Няма никакви проблеми между нас и съвсем скоро ще постигнем примирие

5 годиниФутбол 2 Телевизия Евроком

Уанда Нара сподели, че съвсем скоро Мауро Икарди ще поднови тренировки със своите съотборници, след като е било постигнато примирие с изпълнителния директор на “нерадзурите” Джузепе Марота. Проблемът с аржентинския нападател дойде след отнемането на капитанската му лента, а от тогава до сега Икарди не е записал нито една минута за Интер, твърдейки, че има контузия в коляното. По всичко изглежда, че отношенията между клуба, Мауро Икарди и Уанда Нара вече са изгладени и Маурито отново ще облече “черно-синята” фланелка. Късно снощи Интер победи Милан в “Дерби дела Мадонина”, а Нара, която е съпругa и агент на Икарди, коментира и срещата в студиото на Tiki Taka.
"Бях сигурна, че Интер ще спечели дербито с Милан. Дори се обзаложих с приятели. В тези мачове няма значение в каква форма си. Очаквах подобен мач и такъв резултат”, коментира снощното “Дерби дела Мадонина” съпругата на Мауро Икарди.
"Ще има среща между ръководството на Интер и Мауро. Разговарях с Марота. Няма никакви проблеми между нас и съвсем скоро ще постигнем примирие. Дори вече се разбрахме. Мауро все още се възстановява. Не разбирам какъв е проблемът с неговото коляно. Няма никакви противоречия с неговите съотборници и това го видяхме в интервютата”, допълни Нара."Не съм чула нито един да говори против Икарди. Истината е, че той има проблем с коляното. Досега винаги е тренирал с този проблем и е поставял отбора пред себе си. Не знам какво са си казали Икарди и Спалети. Аз и Мауро сме две различни личности. Проблемът е, че всички ни свързват. Мауро никога не е казвал, че иска увеличение на заплатата”, завърши агентът на Икарди.