София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

ЦСКА: ЩЕ СЪДИМ АНТОН КАРАЧАНАКОВ

Няма правно основание за напускането на футболиста

9 годиниФутбол 10 Телевизия Евроком

Скандалното напускане на Антон Карачанаков от ЦСКА набира сила. В неделя изпълнителният директор на „червените” Александър Тодоров заяви, че ще отнесе случая в съда, а мениджърът на футболиста Лъчезар Танев опонира на клубния началник.
Пред БНТ Тодоров каза, че напускането на футболиста е голяма грешка, и скоро той ще го осъзнае. От клубът твърдят, че играчът не е имал никакво правно основание да напусне, защото не е имало закъснение на заплатите. Объркването е станало заради почивните дни. Тодоров заяви, че мотивите за напускането са неоснователни, тъй като на никого титулярното място не е гарантирано, всеки трябва да си го извоюва. През втората част на българското първенство е имало шанс Карачанаков да бъде титуляр по простата причина, че Луис Соарес ще участва в турнира за Купата на Африканските нации.