София 10 °C
Велико Търново 8 °C
Пловдив 12 °C
Варна 9 °C
Бургас 13 °C
Начало Новини Предавания На живо

Конър Макгрегър прие офертата на UFC за бой с Поарие

Това определено е хубава новина за феновете на бившия двоен шампион, които не спираха да го молят да приеме
2 месецаДруги 114 Симеон Кисьов

Голямата звезда на UFC Конър Макгрегър прие офертата на UFC за реванш с Дъстин Поарие. 32-годишния ирландец сподели в социалните мрежи, че приема боя, но условието е двамата да се бият тази година, а не през януари 2021, както искат от UFC. Това определено е хубава новина за феновете на бившия двоен шампион, които не спираха да го молят да приеме.

Макгрегър ще удържи на своята дума и ще дари 500 000 долара за благотворителната организация на Поарие. "The Notorious" е в обтегнати отношения с Дейна Уайт и настояваше за показно с Поарие за благотворителност, но без UFC да участват. Дъстин се беше навил, но тогава Уайт се намеси и предложи да ги сбие през януари в UFC. Първоначално Макгрегър отказа и се придържаше към идеята за показно, но явно е променил решението си.

Вече видяхме една битка между тях през 2014 година в категория перо. Тогава Конър нокаутира Дъстин за минута и 46 секунди, което му спечели бонус. Ако Макгрегър успее да победи Поарие, то тогава ще претендира за титлата в лека категория, която може да промени своя притежател в края на месеца.

“Здравей, Дъстин! Приех офертата на UFC за битка с теб, но им казах, че искам да се бием тази година. Готов съм за битка на 21-ви ноември или на всяка от датите през декември. И също така ще даря 500 000 долара за твоята благотворителна организация”, написа Конър в социалните мрежи.