София 17 °C София 17°C - предимно ясно Велико Търново 14 °C Велико Търново 14°C - облачно Пловдив 19 °C Пловдив 19°C - разкъсана облачност Варна 16 °C Варна 16°C - предимно облачно Бургас 18 °C Бургас 18°C - облачно

Роберто Карлош гледа ас на ЦСКА

Бразилецът си хареса Тони Силва

9 годиниФутбол 2 Телевизия Евроком

Легендата на бразилския футбол Роберто Карлош е останал впечатлен от перлата на ЦСКА Тони Силва. Треньорът на турския Акхисар използва всеки свободен момент, за да наблюдава подготовката на „червените". Силва е хванал окото на Роберто Карлош , който се е поинтересувал от положението на играча.

Бившият играч на Реал Мадрид е поискал диск с мачове на португалеца от този сезон. Както е известно, интерес към Тони Силва има от Порто и още няколко отбора. От ЦСКА му заковаха цена от 1 млн. евро. Акхисар има солиден спонсор, който има амбиции за добро представяне в Суперлигата на Турция.

Под ръководството на Роберто Карлош играе гръцката звезда Теофанис Гекас. Тони Силва ще бъде следен и в предстоящите контроли в Сиде. Португалецът и Серджиу Буш са най-следените играчи на ЦСКА.

Предложения не липсват и за двамата. Много вероятно е до края на месеца един от двамата да бъде продаден. Преговори се водят, но шефовете на „армейците" са готови да обсъдят и други предложения.