София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Тайрън Удли запази шампионския си пояс след победа над Стивън Томпсън

В резултат на това един от съдиите даде 47-47, но другите двама дадоха: 48-47 в полза на Удли, който победи след междинно съдийско решение

7 годиниДруги 4 Телевизия Евроком

 Тайрън Удли (17-3-1 ММА) запази своята титла след победа в реванш над Стивън Томпсън (13-2-1 ММА) с междинно съдийско решение.
За разлика от първата битка, която се проведе през ноември миналата година и се превърна в една от най- атрактивните за последните години, този път бойците проведоха тактическо надиграване в октагона с минимум действия. Удли разчиташе на контраудари. Докато Томпсън действаше много внимателно и почти не даде никакъв шанс на шампиона.
Епизодични проблясъци имаше единствено в третия и петия рунд, като те произлязоха от активните действия на Удли. В третия рунд той записа тейкдан, а в последната минута на последния рунд изпрати Стивън в нокдаун, и дори имаше възможност да приключи мача, но претендента се възстанови изненадващо бързо и доигра двубоя.
В резултат на това един от съдиите даде 47-47, но другите двама дадоха: 48-47 в полза на Удли, който победи след междинно съдийско решение.