София 3 °C София 3°C - ясно небе Велико Търново -2 °C Велико Търново -2°C - ясно небе Пловдив -1 °C Пловдив -1°C - мараня Варна 2 °C Варна 2°C - ясно небе Бургас 3 °C Бургас 3°C - предимно облачно

АРЕСТ: Задържаха сина на кмета от ГЕРБ, заплашил с пистолет депутат от "Възраждане"

От "Възраждане" съобщиха, че народният представител Стоян Таслаков е бил нападнат

1 годинаКрими 22

Задържаха Иван Белишки, син на кмета на Панагюрище, след като заплашил с пистолет депутат.

По-рано от партия "Възраждане" съобщиха, че народният представител Стоян Таслаков е бил нападнат и заплашен с пистолет от Иван Белишки.

Според информацията на партията на Костадин Костадинов това е вторият народен представител от „Възраждане“, който е „системно заплашван с убийство от Иван Белишки. За това многократно са сезирани МВР и прокуратурата, но към момента реални действия по задържането на Белишки не са реализирани“.

Оттам призовават органите на реда да предприемат мерки, тъй като "по улиците на страната ни се разхожда опасно лице, което може да застраши живота и здравето не само на народните представители, но и на други български граждани".

По информация от източници на „Възраждане“  срещу Иван Белишки многократно са подавани жалби, но органите на реда все още не са предприели мерки по тях. Дали има политически чадър над Белишки или безнаказаността, с която непрекъснато се сблъскваме в страната ни,  действа в негова полза, нека си отговори всеки сам за себе си, коментират от "Възраждане".