София -6 °C
Велико Търново -8 °C
Пловдив -2 °C
Варна -5 °C
Бургас -4 °C
Начало Новини Предавания На живо

БОЕЦ: Борисов раздаде милиони от джипката, а ваксините се превозиха с бус за... кренвирши

Коментар на лидера на движението Георги Георгиев
43 мЕвроком 4769

ДЪРЖАВАТА на кренвиршите!
Ваксините пристигнаха с бусове за... кренвирши.
Сами по себе си ваксините са тежка тема в България. Правителството на мафията обаче използва всяка възможност, за да маргинализира и освини допълнително всичко. "Ключът към успеха" е да обвиняват за всичко гражданите, медиците и тн. и предварително да се подготвят за поредният провал с дежурните обяснения, димки и лъжи.
Борисов раздаде последните месеци от джама на джипката поне половин милиард за асфалт и "бог да прости", за да задържи прогнилата си власт. Можеха да се купят три специализирани буса за жълти стотинки за лабораторията и ваксините да се транспортират с тях. А не с камиони за кренвирши. Да, ама не. Да ви припомня ли, че в България строителството на магистрални лотове се печели от сладкарници? А пречиствателни станции се "усвояват" и строят от наши фирми за боза или пелети?
Това е картината - държавата на кренвиршите. На ментета, на полуфабрикатите в политиката, на гнусните жили, кости и хрущяли в парламента.
И чакам до дни да почнат да обвинявате гражданите, че били антиваксъри, че не искали да се ваксинират, че не вярват на мутрата, дето ги такова с 200 още за закуска. Но, запитайте се, кой ще вярва, ако ти карат ваксина в бус за кренвирши? Защо го правят тогава, защо убиват и малкото нормалност, която е останала по земите ни? С една глупост унищожават труда на медиците.
Защото това знаят, това могат и това правят. Управляват ни тъпи и алчни изроди, които освен да лъжат и крадат нищо друго не могат да правят. БОЕЦ разобличаваме престъпленията им и водим битка срещу това зло за свобода и справедливост!
Мафията не спасява, мафията лъже, ограбва и убива.
Премиера -кренвирш е пътник, но преди да си отиде ще "занули" каквото може с надеждата, че в завещаният мрак ще може да се прероди и върне отново.
Не става. Но бусовете за кренвирши стават и за бюлетини. Само казвам, да си знаете.
Битката продължава.
26.12.2020г. - Георги Георгиев - БОЕЦ