София 8 °C София 8°C - предимно облачно Велико Търново 11 °C Велико Търново 11°C - предимно облачно Пловдив 14 °C Пловдив 14°C - разкъсана облачност Варна 13 °C Варна 13°C - ясно небе Бургас 15 °C Бургас 15°C - предимно ясно

ИЗВЪНРЕДНО: ГЕРБ с отговор за агитацията чрез раздаване на хранителни продукти (ВИДЕО)

В социалните мрежи се разпространяват кадри на задраскани бюлетини
21 мИзбори 2021 5967

В социалните мрежи се разпространяват снимки на част от действията, които предприемат някои от партиите в предизборната кампания.

На снимките, които са публикувани се вижда как чрез хранителни помощи се изпращат и бюлетини със задраскан номер на ГЕРБ и ДПС, както и партийни календари и материали.
 
 
От ГЕРБ излязоха с извънреден брифинг във връзка с разпространените снимки. По думите им те са от декември миналата година и не са свързани с предизборната кампания. 

"От вчера се разпространява тежка фалшификация, груба бих казал. Тя се споделя от Манолова и нейното формирование, от Васил Божков. Сега искам да ви покажа истината. 19 декември 2020 г. -  инициатива на ГЕРБ за помощ на социалнослаби хора в Перник. Другата е в Плевен. Това са фактите. За съжаление, когато се бориш за морал, истина и добро не можеш да си позволиш такова поведение. Особено, когато си един от най-ярките, гръмките, кресливите. Да вземеш това и да го употребиш е нечистоплътно", каза Георг Георгиев.

"Ние се срещаме с нашите избиратели всеки ден и затова сме първа политическа сила. А затова, че те се срещат веднъж на четири години. Нямат програма и не знаят как да спечелят изборите. Единствената им възможност е правят фалшиви новини. Българите не са толкова глупави, за колкото ги смятат Христо Иванов, Мая Манолова и Васил Божков", каза още Tома Биков. 

 

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!