София 10 °C София 10°C - предимно облачно Велико Търново 11 °C Велико Търново 11°C - разкъсана облачност Пловдив 12 °C Пловдив 12°C - разкъсана облачност Варна 12 °C Варна 12°C - предимно ясно Бургас 11 °C Бургас 11°C - разкъсана облачност

ИЗБОРИ 2021: До там ни докараха - да се продаваме за едно олио и шепа ориз (СНИМКИ)

Коментари в социалните мрежи показват как се прави предизборна кампания

В социалните мрежи се разпространяват снимки на част от действията, които предприемат някои от партиите в предизборната кампания.

На снимките, които са публикувани се вижда как чрез хранителни помощи се изпращат и бюлетини със задраскан номер на ГЕРБ и ДПС, както и партийни календари и материали.
 
"Наред с купуването на гласове, корпоративен вот, манипулации в секциите, управляващата коалиция прилага и друг интересен подход за привличане на избиратели.
Това преди всичко е адски тъжно и показва, че трябва да работим много, за да стигнем до фаза, в която тези пакети храна станат нерелевантни", пише Ивайло Мирчев.
 
"Някой си Сашо Савов, кандидат за депутат от ГЕРП в Хасково освен, че раздава пакети с храна на горките хора там, за да купува гласове им, си позволява и най-нагло в пакетите да поставя бюлетина със "случайно" задраскан номерът на групировката. Ся знаем, че нито за Борисов, нито за Хунтата законите важат и са готови на всичко, за да я запазят тая пуста власт, ама все пак нали", пише Светослав Трайков.
 

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!