София 17 °C София 17°C - предимно ясно Велико Търново 14 °C Велико Търново 14°C - облачно Пловдив 19 °C Пловдив 19°C - разкъсана облачност Варна 16 °C Варна 16°C - предимно облачно Бургас 18 °C Бургас 18°C - облачно

Брок Леснар пред завръщане в UFC

По време на турнира "Елиминационна клетка", Леснар се бе събрал с бившия си работодател, като именно Уайт качи снимка в Туитър, на която двамата позират, а Леснар е с фланелка, на която пише "UFC"

6 годиниДруги 2 Телевизия Евроком

Универсалният шампион в тежка категория на WWE Брок Леснар предпочете компанията на шефа на UFC Дана Уайт, вместо да се покаже в Световната федерация по кеч. По време на турнира "Елиминационна клетка", Леснар се бе събрал с бившия си работодател, като именно Уайт качи снимка в Туитър, на която двамата позират, а Леснар е с фланелка, на която пише "UFC".По последни данни, договорът на Леснар приключва веднага след предстоящата Кечмания, на която ще защитава титлата срещу Роман Рейнс. От WWE веднага включиха това в промото на Рейнс, който заяви в "Първична сила": "Ще разочаровам феновете. Брок Леснар не е тук тази вечер! Той е зает да си прави снимки с Дана Уайт. На Леснар не му пука за WWE и за феновете. Аз от своя страна ходя навсякъде по света, само заради феновете на кеча", категоричен бе Рейнс.Мениджърът на Леснар - Пол Хеймън пък коментира ситуацията пред TMZ. "Брок Леснар ще прави това, което поиска!", заяви Хеймън, който отговори лаконично и на въпроса дали Леснар е готов да се завърне на октагона - "Той винаги е готов".Като цяло доста любопитно е положението между WWE и UFC. Любимецът на феновете на кеча CM Punk в момента има договор с UFC и му предстои втори официален мач. Направилата кариера в UFC Ронда Раузи пък вече официално е кечистка, като на нея и предстои първа среща на ринга на WWE.