София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Джоузеф Паркър падна два пъти, но надигра Жилей Жан

От ъгъла на Жан го карат да търси нокаута, защото не вярват на съдиите

2 месецаДруги 19 Симеон Кисьов

Джоузеф Паркър победи Жилей Жан. 

Първи рунд:

Още в самото начало двамата започнаха да мерят дистанцията помежду си. Нямаше много екшън, но все пак Паркър вкара десен, а Жан отвърна с ляв. Нов десен от Джоузеф и ляв от Жан в тялото. Джабове от двете страни. И двамата показват завидно търпение. Паркър с попадение в тялото. Край на рунд, в който нямаше интересни моменти.

Втори рунд:

Паркър не успя с комбинация, но раздели гарда на Жан с кроше. Десен овърхенд от Паркър, но Жан отвръща с ляв. Дясно кроше от Жан и Паркър търси клинча. Джаб и Жан и нов клинч. Размяна в центъра, след която десен от Жан и десен в тялото от Паркър. Прав ляв от Жан в края на рунда.

Трети рунд:

И двамата опитаха джаб. Жан опитва прав ляв, но Паркър се навежда и клинч. Удари в тялото от Паркър. Комбинация от Жан. Клинч и пак клинч. Паркър в тялото. Джабове от Жан, след което и прав ляв, който праща Паркър на земята. Джоузеф успява да се изправи след нокдауна. Жан търси комбинация, но Паркър влиза в клинч. Комбинация от Жан и край на рунда.

Четвърти рунд:

Паркър изглежда в добра форма след нокдауна, но изглежда леко разколебан. Жан се развихря с джаб, след което и ляво кроше, което връща назад главата на Паркър. Джоузеф си връща респекта на Жан с удари, но Жилей е уверен и вкарва ляв. Кръв от носа на Паркър, който вкарва десен. Удар под пояса от Паркър, който получава предупреждение.

Пети рунд.

Жан започва с добро дясно кроше. Паркър намира ляв в тялото. Паркър става малко предсказуем с движенията си и Жан му вкарва ляв. Джабове в тялото от Паркър. Десен от Жан, който доста се забави. Паркър е методичен и това му позволява да краде рундове, но засега Жан вероятно води заради нокдауна.

Шести рунд:

Жан е твърде търпелив в момента, докато Паркър намира място за своите удари. Джабове от Паркър. Комбинация от Жан и клинч. Паркър вкарва комбинация и изяжда джаб. Паркър не прави много, но е достатъчно на фона на ниската активност на Жан. Паркър вероятно започна да обръща битката в своя полза.

Седми рунд:

Комбинация от Паркър и удар в тялото. Жан с ляв и след него ъперкът. Комбинация от Жан, след което клинч, в който Паркър вкарва удар в тялото. Размяна на удари. Ляв от страна на Жан. Тежки десни от Паркър и клинч. Серия от клинчове. Размяна и край на рунда. Жан трябва да се стегне, ако не иска да губи рундовете.

Осми рунд:

Брутален десен от Паркър. Жан поема и удар в тялото. Жан с ляв и клинч. Нов клинч. Жан с десен и пак клинч. Комбинация от Жан и Паркър пада на коляно. Това е нокдаун за китаеца. Паркър се изправя и вкарва десен, след което клинч. Тежки десни от Паркър в края. Рунд за китаеца заради нокдауна.

Девети рунд:

Жан е видимо изтощен, но очевидно все още е опасен. Джаб и комбинация от Паркър. Жан с доста финтове, но не вкарва нищо. Десен от Паркър и ляв от Жан. Нов ляв от Жан и клинч. Два джаба от Паркър. Жан с удар в тялото. Тежки десни от Паркър. Клинч и удари от Паркър, който пак пое инициативата.

Десети рунд:

Размяна на удари в тялото от двамата. Комбинация от Паркър и клинч. Ляв от Паркър в центъра на ринга. Джоузеф не прави много, но китаеца е още по-пасивен. Кроше от Жан и джабове от Паркър. Комбинация от Паркър в края на рунда.

Единадесети рунд:

Джоузеф вкарва комбинации, но Жан отвръща. Бързи удари от Паркър. Жан изяжда комбинация и отговаря с ляв. Паркър с ляво кроше. Прав ляв от китаеца и размяна, след която клинч. Ляв от Паркър разделя гарда на Жан. Комбинация от Паркър и удар в тялото от Жан.

Дванадесети рунд:

От ъгъла на Жан го карат да търси нокаута, защото не вярват на съдиите. Паркър изглежда свеж в началото на рунда. Той се движи и нанася джаб. Джоузеф се движи