вторник, 01.10.24
17.3 C
София
21 C
Пловдив
13 C
Варна
Search Suggestions

      УЖАС: Автобус с 40 деца се запали в движение

      Автобус с над 40 деца се запали днес на път за училище в Западна Румъния, предаде агенция Аджерпрес. Всички пътници са били успешно евакуирани и няма пострадали при инцидента.

      Директорът на компанията за обществен транспорт в окръг Арад (Западна Румъния) Клаудиу Годжа съобщи за Аджерпрес, че автобусът е изпълнявал редовен маршрут между селищата Зъранд и Кишинеу-Криш, когато шофьорът забелязал, че под каросерията излиза дим. Водачът веднага спрял на първата спирка в града.

      В автобуса пътували над 40 деца, които отивали на училище. Децата са били евакуирани и няма пострадали, съобщи директорът на компанията за обществен транспорт в Арад.

      Според видеоматериал, публикуван в интернет, едно от задните колела е горяло с пламък.

      Директорът на компанията за обществен транспорт в Арад каза, че по първоначална информация лагерът на колелото е блокирал, а триенето е нагряло метала и е предизвикало пожар. Точната причина обаче ще бъде установена след техническа експертиза. Автобусът е от 2006 г.

      Евакуираните деца са продължили пътя си до училище пеша, информира Аджерпрес, като допълва, че става дума за кратко разстояние.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      Сайтът е защитен от reCAPTCHA и Политиката за Поверителност и Общи Условия на Google са приложени.

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ