София 11 °C София 11°C - ясно небе Велико Търново 16 °C Велико Търново 16°C - ясно небе Пловдив 14 °C Пловдив 14°C - ясно небе Варна 16 °C Варна 16°C - ясно небе Бургас 15 °C Бургас 15°C - предимно ясно

Ангелов: Има сигнали, че хора не са успели да стигнат до иРНК ваксина в Девня и Кюстендил

Коментар във Фейсбук
1 мЗдраве 290 Ивана Иванова

Граждани ми сигнализираха, че не са успели да се ваксинират с иРНК ваксина в рамките на "зелените коридори" в Девня и Кюстендил. Това написа в профила си във „Фейсбук“ министърът на здравеопазването в оставка проф. д-р Костадин Ангелов.

Той уверява, че на двата пункта незабавно са осигурени флакони с иРНК ваксини. „Разпоредил съм в тези населени места да се работи с удължено работно време. На територията на цялата страна разполагаме с достатъчно количества иРНК ваксини срещу COVID-19 за “зелените коридори”! По тази причина, при липса на организация от страна на регионалните здравни инспекции ще бъда безкомпромисен! На 4-ти май в България пристигат още 273 780 дози от ваксината на Pfizer/BioNTech. Заедно ще успеем!“, допълва проф. Ангелов.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!