София 11 °C София 11°C - ясно небе Велико Търново 16 °C Велико Търново 16°C - ясно небе Пловдив 14 °C Пловдив 14°C - ясно небе Варна 16 °C Варна 16°C - ясно небе Бургас 15 °C Бургас 15°C - предимно ясно

Даниел Митов: Отказът на "Демократична България" е проява на политическа незрялост

"Ние сме заявили, че правосъдна реформа желаем", заяви той
47 сПолитика 812

Отказът от разговор с нас от страна на "Демократична България" е проява на политическа незрялост. Това каза по време на брифинг в Народното събрание.

"Първо, не можем да си обясним защо се отказват подобни разговори", каза още Даниел Митов.

"Не зная как изведнъж "Демократична България" стигнаха до извода ,че могат да дадат абсолютно безусловна подкрепата на групата на "Има такъв народ" след като до вчера се отнасяха към тях по съвсем различен начин. Така или иначе това са фактите. Сега в момента могат да отидат да преговарят с БСП, с ДПС. Сами влизат в ситуация, която не е в тяхна полза", изтъкна Митов.

Той обърна внимание, в тежка пандемична ситуация, се отказва разговор по сериозни въпроси. "Ние сме заявили, че правосъдна реформа желаем. Това е също поле за разговор с "Демократична България", но в държавата има и други системи, има и социална политика, има и външна политика, енергетика. Най-малкото трябва да се влезе в разговор по всички теми дори най-накрая да не стигаме до съгласие", каза още Даниел Митов.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!