София 5 °C София 5°C - ясно небе Велико Търново 6 °C Велико Търново 6°C - облачно Пловдив 7 °C Пловдив 7°C - разкъсана облачност Варна 6 °C Варна 6°C - предимно облачно Бургас 8 °C Бургас 8°C - разкъсана облачност

Дариткова: Доказахме, че имаме воля да градим България и постигнахме резултати

ГЕРБ внесе документи в ЦИК
38 сЕвроком 429

До края на следващата седмица ще имаме готови листи за предстоящите парламентарни избори. Това каза пред журналисти председателят на ПГ на ГЕРБ Даниела Дариткова след регистрацията на партията в ЦИК за участие в парламентарните избори на 4 април.

В годините доказахме, че имаме воля да градим България и да постигаме видими резултати. Доказахме, че може да носим отговорност и да се учим от грешките си. Нашата рецепта за успех е работа, работа, работа. Това и обещаваме на нашите избиратели, ако получим тяхната подкрепа. Заедно със СДС имаме програма с ясни цели и приоритети, с която да изведем България от епидемичната ситуация и последствията от нея. Медицинският протокол е готов. Въведените противоепидемични мерки гарантират здравна сигурност на изборния процес. Нашият апел е за масово участие в изборите, защото само по този начин ще бъде легитимен следващият избран парламент и излъченото от него правителство“, коментира Дариткова.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!