София 13 °C София 13°C - разкъсана облачност Велико Търново 12 °C Велико Търново 12°C - предимно облачно Пловдив 18 °C Пловдив 18°C - предимно облачно Варна 11 °C Варна 11°C - облачно Бургас 13 °C Бургас 13°C - облачно

Г-н Румен Радев, Спомняте ли си, като ми казахте на Шипка през 2021 г. да Ви се обадя и да дойда?

Коментар във фейсбук


Г-н Румен Радев,
Спомнятели си, като ми казахте на Шипка през 2021 г., когато пристигна в София веднага да Ви се обадя и да дойда при Вас?
Спомняте ли си, че след като се върнах от чужбина дойдох - писах на Николай Копринков, защото не ми отговорихте на обаждането?
Тогава вече знаех за уйдурмата Ви с бъдещата "Промяна", която се оказа абсолютна подмяна.
В същия ден, по пътя от столицата за морето, разговарях с Копринков и му казах да Ви предаде, че тия, с които сте се хванали, ще Ви приключат и че няма да бъдете избран за президент от първия тур. Копринков ми отговори да не се притеснявам, че всичко е уговорено, включително с ДБ и ДПС.
Никога не бих си позволил да правя публични лични кореспонденции и разговори, но, с оглед настоящите обстоятелства, се чувствам длъжен да го направя. Защото аз обичам България и съм рискувал не веднъж живота за моята Родина! А веднъж и за теб! (за разлика от някои от кохортата)
И ето - това, което съм предрекъл, продължава да се сбъдва и към днешна дата. А Вие продължавайте да слушате лица, които трябва да са зад решетките, а не мен.
Въпреки всичко!:
Аз продължавам да съм с теб, Радев, в тази кална битка за Справедливост, Истина и Свобода! И помня какво ми каза в София на 19 феруари: "Никога не спирай да пишеш! Аз те чета!"
Стоян Тончев, Либерта