София 8 °C София 8°C - предимно облачно Велико Търново 11 °C Велико Търново 11°C - предимно облачно Пловдив 14 °C Пловдив 14°C - разкъсана облачност Варна 13 °C Варна 13°C - ясно небе Бургас 15 °C Бургас 15°C - предимно ясно

ИЗБОРЕН ТУРИЗЪМ: Автобуси с гласоподаватели пристигат от Турция в Кърджали

269 000 са хората с право да гласуват в Кърджали тази година

269 000 са хората с право на глас, включени в избирателните списъци тази година в област Кърджали. Те са с 80% повече спрямо предишния вот, тъй като изискването за уседналост този път не важи. Всички, които не живеят на територията на областта, но са с постоянен адрес, имат право на глас. 
Изборен туризъм тази година почти не се наблюдава, но все пак има автобуси, които пристигат пълни от Турция, съобщи "Нова". Според информация на телевизията част от хората са получили безплатни билети и PCR тестове.

Мобилните комисии за карантинирани в областта са 11. 4 от тях са за територията на Община Кърджали. Хората в изолация са 86 в общината и 360 - в областта.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!