София 34 °C
Велико Търново 35 °C
Пловдив 37 °C
Варна 30 °C
Бургас 30 °C
Начало Новини Предавания На живо

Курумбашев: Фокусът е само върху президентския съветник, но имаме и натюрморт с кюлчета

Бившият евродепутат с коментар за ситуацията в страната

Курумбашев: Фокусът е само върху президентския съветник, но имаме и натюрморт с кюлчета

Бившият евродепутат с коментар за ситуацията в страната

2 мЕвроком 12365


Зрителите са свидетели на поредната футболна драма, в която, както би казал поетът "тръпнат, друг път не видели ведно да се бият живи и умрели", имаме също така очевидно нежелание да се дават отговори върху очевидни неща и вниманието се фокусира върху президентския съветник Пламен Узунов, като 1/10 се обръща внимание върху другите прочути снимки и записи, които не са първите в тази история, като се започне с "Ало, Ваньо" и прокурорът, който разследваше върху "Ало, Ваньо" се издигна в кариерата си. Това каза бившият депутат и евродепутат Петър Курумбашев в ефира на БНТ.

"Трябва да има еднакво внимание върху всички случаи в момента. Там имаме един натюрморт с кюлчета, пистолет и пачки с евро. Да видим някакви варианти - първият вариант е дронът на президента е влязъл, поставил ги е, заснел ги е, след което безшумно е отлетял. Втори вариант - премиерът е спрял да закусква откакто е премиер и е успял да спести за 10 години това, което се намира в шкафчето. Трети вариант - БНБ не работи събота и неделя и финансовият министър му е дал с голи гърди да охранява валутният резерв, четвърти вариант - това е дневен оборот, а петият вариант е - не мога да преценя", шеговито коментира Курумбашев.

"Въпросът е дали това е държавата, в която искаме да живеем. В личен разговор с бивш премиер на друга европейска страна той ми сподели: "Събудих се един ден и това не е държавата, която я помня. И цялото мое поколение възпитава сегашното поколение. Мислех за това какво стана и с Милен Цветков", каза още той.