София 4 °C София 4°C - ясно небе Велико Търново 9 °C Велико Търново 9°C - ясно небе Пловдив 5 °C Пловдив 5°C - ясно небе Варна 3 °C Варна 3°C - мъгла Бургас 3 °C Бургас 3°C - лека мъгла

Мария Колева: ПП "Правото" е официално регистрирана и можем да участваме със своите цели (ВИДЕО)

"Всички подписи, които сме събрали, са проверени от ЦИК", твърди юристът
25 сПолитика 444 Боян Марков

"Убеждаването на хората да гласуват за нас ще бъде по-трудният момент, отколкото регистрацията в ЦИК". Това заяви в ефира на "Делници" адвокат Мария Колева от ПП "Правото".

"Всички подписи, които сме събрали, са проверени от ЦИК", допълни още тя.

"Вече мога да кажа на гражданите, че нашата партия "Правото" е официално регистрината и официално можем да участваме със своите цели, които трябва да се постигнат", обяви юристът.

"Да участваме поне, за да вземем мястото на гражданите, които трябва да бъдат, защото досега техните народни представители, които са влезли в парламента, нищо не изпълниха от това, което обещаха", категорична бе Колева.

"Ние не обещаваме. Ние сме гражданите, които с времето изпратихме тези народни представители, но в партията са гражданите, които с години имат предложения и водихме битките да се приемат тези проектозакони, които са в полза на държавата и гражданското общество, но за съжаление тези наши народни представители през тези 30 години, нито една партия от тях не пожела да ги внесе, защото тези проектозакони са в полза на българското общество и на българската държава", изрази своето възмущение Мария Колева. 

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!