София 27 °C София 27°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 28 °C Пловдив 28°C - ясно небе Варна 30 °C Варна 30°C - ясно небе Бургас 29 °C Бургас 29°C - ясно небе

НА ЖИВО: И на рождения си ден Борисов е събрал да мотивира "бъдещето на България"

Бившият премиер с видео на живо във Фейсбук
1 месецПолитика 46

Дори и на рождения си ден председателят на ГЕРБ Бойко Борисов е събрал младежите на партията, за да ги мотивира и да разказва истории от своето управление.

"Начинът, по който се конструират нещата с Македония, ще направят така, че нашите два близки народа да се мразят с десетилетия. А нашата стратегическа цел е да помогнем на Македония да влезе в ЕС. Радев раздели държавата. Вие сте млади, не го правете. Сега те разделиха народа по темата "Северна Македония". А ние затова направихме Договора за добросъседство", коментира пред младежите от ГЕРБ Борисов.

Той припомни, че България е била водеща сила на Балканите, но сегашното ръководство на държавата ще направи така, че да се намразим с най-близките си съседи.

"Затова и със Заев, и със Стево Пендаревски се опитваме да направим така, че това да не се случи. Историята е важно нещо, но оставете историците да свършат тая работа. С тази позиция "Ние, ние, ние" ще направите така, че поколения наред да се мразят", допълни той.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!