София 8 °C
Велико Търново 13 °C
Пловдив 9 °C
Варна 9 °C
Бургас 8 °C
Начало Новини Предавания На живо

ПП „Възраждане“ организира протест на 27 януари пред регионалното министерство

Те канят всички, които не са съгласни с начина на управление в 12ч. пред сградата

14:23 ч. 19.01.2020 г.Политика 1435

ПП „Възраждане“ организира протест на 27 януари пред Министерството на регионалното развитие и благоустройството. Те канят всички, които не са съгласни с начина на управление в 12ч. пред сградата (на ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ №17-19).

„Ситуацията в страната ни е безпрецедентна - управляващият режим на ГЕРБ и ВМРО доведе страната да невиждана водна криза, населението продължава да емигрира от България с все по-увеличаващи се темпове, чужди държави контролират външната и вътрешната ни политика, здравната ни система е в пълен разпад, образователната система целенасочено произвежда аморфна маса без национално самосъзнание, армията ни е почти напълно обезоръжена. Тенденцията е, ако така продължават нещата, до десетина години управляващите да са ни намалили с още един милион жители, което вече ще постави под въпрос самото съществуване на България на политическата карта на света. Унищожават ни като скотове в кланица!“, пишат от „Възраждане“.

„ Решението е едно - ние да ги унищожим преди те да са ни довършили. Призовавам всеки, който мисли като нас и не иска да стои като овца пред заколение, да дойде в 12 ч. на 27 януари пред Министерството на регионалното развитие и благоустройството. Първо и най-наложително е да спрем подготвяната сделка за продаването на българските води на чужда фирма. Затова искаме оставката на правителството! Ако се съберем хиляди българи, ще успеем. Всичко зависи само и единствено от нас“, казват още от партията.