София 10 °C
Велико Търново 8 °C
Пловдив 12 °C
Варна 9 °C
Бургас 13 °C
Начало Новини Предавания На живо

Сашо Диков: Съдбата си направи ужасна шега с Борисов

Водещият на "ЕвроДикоФ" коментира срещата между премиера и кмета на Пловдив
45 мПолитика 44340 Боян Марков

"Намирам се по широките пътища на България. Но този широк път не го е строил Бойко Борисов, а Тодор Живков." Това заяви водещият на "ЕвроДикоФ" Сашо Диков в интервю по телефона за "Делници".

"Ще стане дума и за джипката на Борисов.", пошегува се Диков.

"Когато беше в Пловдив миналата седмица, съдбата си направи ужасяваща шега с него. Там на стълбите на една болница в пиянските си напъни пристигна пловдивският кмет Зико, както му викат на Здравко Димитров.", сподели водещият на "ЕвроДикоФ".

"Неговият приятел Здравко Димитров беше изкаран от болничното легло, нещо което е в разрез с медицинските правила, но кой ти гледа.", изрази своето възмущение Сашо Диков.

"Бойко Борисов направи кратка делова среща със Зико. И на всичкото отгоре Зико му обещал до края на деня да има отделна болница в Пловдив само за коронавирус болни. Такава болница не знам дали и досега има.", сподели още водещият.

"Трагичното е друго. Бойко Борисов показа как не се носи маска. Проблемът е, че на същите тези стъпала само няколко дни по-късно умряха двама пациенти, докато чакат да бъдат приети. Затова казвам, че съдбата понякога си прави много трагични шеги, когато се правиш на интересен по неподходящ и абсурден начин.", завърши Сашо Диков.