София 28 °C София 28°C - ясно небе Велико Търново 29 °C Велико Търново 29°C - ясно небе Пловдив 33 °C Пловдив 33°C - ясно небе Варна 32 °C Варна 32°C - ясно небе Бургас 31 °C Бургас 31°C - ясно небе

Трифонов: Джипката е демонстрация, която радва мисирките, които принадлежат на Борисов

Лидерът на "Има такъв народ" на среща с пловдивски студенти
1 месецПолитика 13

Ако трябва да си кажа мнението, то нормалния работен ден на един премиер е да прави всичко възможно на базата на квалификацията си. Това с джипката е демонстрация, и то напълно излишна. Ефектът е да радва мисирките в медиите, които му принадлежат. Нормалните хора се възмущават от това нещо. Премиерът на една държава не трябва да има нищо общо с този министър-председател като този от последите 10 години. Премиерът трябва да е завършил престижен университет, да говори няколко езика, да бъде специалист в определени области, да има морал. Бях впечатлен от министър-председателя на Нидерландия, който ходи на работа с метро или колело. Това каза лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов на среща с пловдивски студенти.

Трифонов изтъкна, че ако не бяхме толкова широкоскроени по отношение на принципите, нямаше да достигнем до това ниво на корупцията - "всички имаме вина" - и за медиите, и за отношението на държавните служители към нас.

На въпроса "Какво ще кажете на тези, които са лъгани и уморени да вярват", Слави Трифонов отговори, че не разчита на вяра, а на логика и доказателства. Той призова на хората да се уповават на факти, логика и резултати. "Трябва да очакваме резултати и тогава да даваме!" и допълни, че ако няма резултати, трябва да "вземаме гласа си".

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!