София 20 °C София 20°C - предимно облачно Велико Търново 17 °C Велико Търново 17°C - умерен дъжд Пловдив 22 °C Пловдив 22°C - облачно Варна 14 °C Варна 14°C - слаб дъжд Бургас 17 °C Бургас 17°C - умерен дъжд

Виктория Василева: Не знам какво толкова се притеснява ГЕРБ от думата "изчегъртване"

Секретарят на "Има такъв народ" не отговори дали Слави Трифонов ще е кандидат-депутат
1 мПолитика 520 Ивана Иванова

Промяната в България всеки си я представя по свой начин. Важно е каква трябва да бъде промяната. Тя трябва да бъде радикална. Ние никога не сме мълчали, но ние обичаме да говорим тогава, когато има какво да кажем. По принцип винаги сме залагали на експертното начало в "Има такъв народ". Ние не сме привърженици на това един човек да бъде говорител по всички въпроси и да разбира от всичко. Това коментира главният секретар на ПП "Има такъв народ" Виктория Василева в ефира на БНТ.

Към момента все още не е известно дали Слави Трифонов ще бъде кандидат за депутат.

"Има такъв народ" влиза със сериозна кондиция в предизборната кампания. Надяваме се тя да бъде сериозно открита, да бъде по-близо до хората. Имаме много точен и ясен критерий за влизане в листите. Залагаме на експертизата на хората, на тяхната почтеност", каза още той.

"За нас преференциите към момента са представени, за да се контролира вотът, а не действат по мажоритарна система", обясни тя.

"Трифонов за първи каза думата за "изчегътване" на ГЕРБ. Не знам какво толкова ги притеснява. Това ще се случи със законови средства", коментира Василева.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!