София 4 °C
Велико Търново 3 °C
Пловдив 5 °C
Варна 6 °C
Бургас 9 °C
Начало Новини Предавания На живо

Жени Калканджиева: Съвсем спокойно хората могат да бъдат заедно и да празнуват онлайн

Модният мениджър сподели, че спазва мерките против COVID-19
46 сОбщество 1537 Боян Марков

"Спазваме мерките. Постоянно сме с маска. Имам дезинфектанти навсякъде - в чантата, в колата, във входа, вкъщи, в атнрето." Това заяви модният мениджър Жени Калканджиева пред "ЕвроДикоФ".

"Някой път даже виждам хората в суперите подминават дезинфектантите. Аз задължително като вляза и като изляза, се дезинфекцирам и внимавам.", допълни тя.

Бившата номер 6 в света по красота сподели, че не се събира с много хора.

"Мисля, че съвсем спокойно хората могат да бъдат заедно и да празнуват онлайн.", изрази своята увереност тя.

"Работата онлайн, децата онлайн, всичко онлайн, но в един момент се губи човешкия фактор.", сподели адвокат Елена Ангелова.

"Да, трябва да се пазим, но на мен ми липсва визуалния контакт и усещането за комуникация, но всички се пазим и всички сме по един и същи начин.", допълни тя.

"Аз донякъде имам полза от карантината и това, че ще ни затворят, защото за мен това е ваканция.", заяви финансовият консултант Ромина Андонова-Тасевска.

"Ежедневието ми е от сутрин до вечер, но с това разкарване на деца, извънкласни занимания, училище, бизнес, сега ще ми дойде добре малко да си седна вкъщи и да си видя семейството и къщата. Спазваме мерките, разбира се.", подчерта тя.