София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

За ДОСТ, и LLR

Вчера Владо Зидаров, напоследък по-известен и като Лютви Местан, учреди партия ДОСТ (достлука е с Турция)

8 годиниПолитика 2 Боряна Райчева

Сега, не, че нещо, ама хиляди престъпници и главорези нагло пресичат границата ни, създават опасност за националната ни сигурност (каквото и да означава това в представите на политическите мухльовци), създават опасност за българските данъкоплатци, които им плащат заплатите, и ...нищо.

Цацаров, и главната му прокуратура не се самосезират, не се самовъзбуждат, остават глухи, слепи, и неадекватни.

Вчера Владо Зидаров, напоследък по-известен и като Лютви Местан, учреди партия ДОСТ (достлука е с Турция), където нагло нарушиха всички възможни закони и правила. Ще цитирам политолога Калоян Методиев, от публикацията му в Мемория:

Според Вас има ли ДОСТ белезите на етническа партия?

Абсолютно. Мисля, че цялото учредително събрание беше един огромен скандал.Като почнем от това, че беше открито на арабски език, с цитат от Корана. Като минем през това, че от партията на Ердоган бяха изпратили официален представител, който направи първото приветствие – една дама с хиджаб. При положение, че в Турция по случай националния празник има два официални приема – единият за жени със забрадки и друтият – за жени без забрадки. Една държава с мащабите на Турция по този начин изпраща сигнали, така че този хиджаб не е никак случаен.

На трето място, проблем беше появата на учредяването на посланик Гьокче. Преди повече от месец и половина нашият външен министър заяви, че посланикът не е желан в България и му е намекнато, че би било добре да напусне. Той продължава да стои тук, и не само стои, а и участва в учредяването на партия, което само по себе си е скандал. И четвъртото нещо, което ми се стори изключително скандално, беше това, че единият от другите поканени, лидер в Партията на националното действие – националистическа партия в Турция, заяви, че там, където се говори турски език, е Турция. Което беше открито предизвикателство към българската държава. Така че, по тия четири пункта,  мероприятието може да се определи като проблемно за България и за бъдещето на страната.

Накратко:

  • жена с бурка на откриването;
  • молитва от Корана на арабски;
  • посланик Гьокче (след страшен скандал, за което трябваше да бъде изгонен)
  • и турски "гост" (ама действащ политик, лидер на Партията на националното действие!) казва, че където се говорело турски, там било Родина (за турците).

Сещай се - било си Турция. Човекът просто цитира от "Стратегическата дълбочина" на кримския татарин (някой казват - дьонме) Ахмед Давутоглу. Същата книга, на представянето на което в БАН се подмокряха от умиление и възхищение академични титулувани подлизурковци, министерстващи в това число.

Цацаров - отново нищо. Прокуратурата Му - също. «Не чух, не видях, не разбрах». Въпреки, че това става публично, в центъра на София, пред камерите на маса СМИ, и СМРАД*. Не е като да е в някоя тайна квартира, или в гората.

В същото време същият този Цацаров и прокуратурата Му веднага скачат, веднага се възбуждат, самосезират, и самозадействат, прегазвайки даже все още действащи закони, за да осъдят...Волен Сидеров за...хулиганство. Щото бил влязъл...пардон, "нахлул" в НАТФИЗ, където всъщност...го пребиха, сгънат на две, притиснат от 2-3 полицаи, всеки 2 пъти по-голям от него
Блъскаха здраво и жена му, 20-30 дена след цезарово сечение, за да проверят - дали ще и издържат шевовете на Деница. "Родната полиция ни пази", дето се вика. Разбира се, след появата на "министър" Бъчварова, на която услужливо и заповяд...пардон, подсказваше - кога, и какво да направи бившата преводачка на Уорлик, сега служител на УСА амбасадата. И всичко е случайност, няма нищо преднамерено, разбира се!

Е, осъдиха го. Пробации, глоби, обществено порицание, презрение, хули, "У-у-у-у-у!!". Главният Злодей на Републиката най-после озаптен, най-после осъден! Отдъхнахте ли си? Държавата тръгна ли да излиза от блатото?

Бойко, който си призна, че трикратно е нарушил българския национален интерес по заповед на САЩ, не е осъден. 
Бойко, който си призна, че "българската" партия ГЕРБ е не само замислена, проектирана, и създадена, но даже и платена от германската фондация "Ханс Зайдел", не е нито осъден, нито глобен.
Бойко, за който грамите и Уикилийкс показаха, че по данни на САЩ е престъпник, та дрънка, не е осъден.
Не е даже обсъждан.

Местан, който в качеството му на "български" депутат се крие в турско посолство, и се занимава с противодържавна дейност, нарушава законите, не е осъден.

Пепи Москов, по-известен сред народа като "доктор Менгеле" въпреки, че го разобличиха с мръсните му сделки пак с Турция, не е осъден. Не е глобен, и даже оставката не иска да си подаде.

Маса други политически нищожества, занимавали се с вредителство, грабеж, национално предателство, държавна измяна, и други престъпления по служба, и извън службата, не са осъдени.
За тях Цацаров, Цацаратурата са слепи, глухи, не разбрали. Спазват правилото "Не се смей, шефе, ти си го избра!".

Само на мен ли ми смърди здраво на двойни избирателни стандарти? На стандарти, продиктувани от една Голяма Бяла Къща в Южния парк? Ерик Сет Рубин май забрави да допълни, като каза, че ще гази всичко руско, русофилско, на всички нива, че ще застави всички политици и СМРАД-ове в България дружно да повтарят (може и не след него, а след посланик Гьокче): "Всичко турско любя,тача,и милея!"

Сега, да оставим възмущението настрана. Разберете нещо просто: тези хора, тези обстоятелства, и тази действителност са такива поради само една главна причина: подчинения колониален, всъщност LLR статус на България. Протекторатите са така - външното управление не предполага нито качество на живот, нито развитие, нито оцеляване. То затова е външно, не вътрешно, собствено. Чуждо, а не наше. Управление, което работи в полза на външно-управляващия, на неговия данъкоплатец, на неговата държава, на неговите интереси. Не на управлявания, на нас, в случая. Всъщност, цялото това управление е ПРОТИВ нас. Винаги, всяко външно управление от англосаксите (без изключение) е само и единствено такова. Исторически потвърден факт без изключения!

Ако разберете, че отношенията на тия отвъдокеанските към нас са "хищник-жертва", а не "партньори", и "съюзници", и ние сме жертвата, мръвката в чинията им, имаме шанс да се спасим. Да започнем поне да се борим за спасението си. Поне да започнем да се готвим за това. Да го мислим. Да го споделяме. Да направим точно това, което са правили предците ни: братята Асен и Петър при византийското управление, и нашите възрожденци, и апостоли под турско робство.

  • Лошо (но за нас, не за Козяк 16) управление; 
  • лошо (но за нас) здравеопазване; 
  • разрушена (но за нас) социална система; 
  • унищожена (но не по наше желание, и решение) армия, военно-промишлен комплекс, национална сигурност;
  • обезлюдяването, предизвикано от планирана (не от нас) немотия;
  • измирането, разболяването, безнадеждността…

Всичко това е следствие само от едно - подчинен, военно-победен колониален статут!

Всички независими, свободни страни в света са по-добре от всяка колония, от всеки протекторат, от всяка LLR територия. Така е било, така е, и винаги така ще бъде. Изключение от това правило няма.
Ако искате да сме по-добре, не се възмущавайте на следствията, разберете причините!

 

Още по темата:

МЕСТАН, ДОГАН, ЕРДОГАН, ЧАВУШОГЛУ… ОРИЕНТ ЕКСПРЕС

И ОЩЕ ИМЕНА: ЧАВУШОГЛУ, ДАВУТОГЛУ, КАМЕРЪН, МЕСТАН И МАЛКО ИСТОРИЯ

НЕЗАКОННИТЕ УПРАВЛЕНИЯ НА БЪЛГАРИЯ

КОЛОНИЯ И СМЪРТ ИЛИ ОПЪЛЧЕНИЕ И БЪЛГАРИЯ – ИЗБЕРЕТЕ САМИ!

26 ГОДИНИ ПО-КЪСНО: БУДНА КОМА ИЛИ КЛИНИЧНА СМЪРТ ЗА БЪЛГАРИТЕ

ЗА КОЖАТА НА ЕДНО ЧЕНГЕ... ПОСЛЕДНИТЕ ДНИ НА БЪЛГАРИЯ

НАШИ, ВАШИ, ТЕХНИ (ЧУЖДИ)

НЕ ПИТАЙТЕ, РАЗБЕРЕТЕ!

_____

Автор: Пламен Пасков

 

 

 

 

_____

Още от Пламен Пасков в Евроком