София 17 °C София 17°C - предимно ясно Велико Търново 14 °C Велико Търново 14°C - облачно Пловдив 19 °C Пловдив 19°C - разкъсана облачност Варна 16 °C Варна 16°C - предимно облачно Бургас 18 °C Бургас 18°C - облачно

ГРИГОР ДИМИТРОВ ПРЕДИЗВИКА НЕБИВАЛ ИНТЕРЕС

БИЛЕТИТЕ ЗА АРЕНА АРМЕЕЦ СА НА ИЗЧЕРПВАНЕ

9 годиниТенис 2 Телевизия Евроком

Допълнителни билети за демонстративния мач между българския тенисист Григор Димитров и французина Гаел Монфис бяха пуснати в разпродажба от организаторите. 

Демонстративният сблъсък предизвика небивал интерес и пропуските свършиха само в рамките на няколко дни, поради което се отвориха и допълнителни сектори в залата.

Разпродажбата на билетите е вече в мрежата на eventim.bg, но те са в ограничен брой. Най-много билети има от по 30 лв. за секторите А3.1, А3.2, А3.3, С3.1, С3.2, С3.3. Въпреки това все още могат да се закупят и билети от други ценови категории.

Предвижда се организаторите на мача да пуснат и ВИП билети. Повече подробности за тях може да се очакват в следващите дни. 

Срещата ще се проведе на 28 ноември в зала "Арена Армеец", като 19-ото място в световната ранглиста на французина Монфис и 22-ото на хасковлията гарантират един наистина равностоен и оспорван двубой.