понеделник, 23.09.24
21.8 C
София
25 C
Пловдив
26.1 C
Варна
Search Suggestions

      ПЪРВИ ФЕСТИВАЛ: ВЕЛИКИТЕ НА БЪЛГАРСКАТА МУЗИКА

      оЯнка Рупкина навършва 85 години от рождението си. Това е повод за голямо и забележително събитие – юбилеен концерт, който ще се проведе club MOONLIGHT – Варна на 7 август 202 година и ще бъде посветен на тази голяма дата.

      За почитателите на Янка Рупкина, този концерт ще бъде не само среща с един от най-великите български изпълнители на народната музика, но и възможност да се насладят на неговите най-известни песни. Янка Рупкина е един от най-уважаваните и почитани представители на българската култура. Тя е родена на 15 август 1938 година в село Богданово, Бургаско. През 1960 г година започва да работи в Ансамбъла за народни песни към Българско национално радио.

      От тогава до днес Янка Рупкина е записала стотици песни, които са станали класика на българската народна музика. Тя е известен със своя уникален глас, който е незабравим за всички, които са чували нейните песни.

      Юбилеен концертът на Янка Рупкина ще бъде изцяло посветен на нейната музикална кариера. Тя ще изпълни най-известните си песни, които са обичани от поколения българи.

      Този концерт е важен не само за почитателите на Янка Рупкина, но и за българската култура като цяло. Той ще бъде възможност за всички, които обичат българската народна музика, да се срещнат с един от най-изявените й представители. Този концерт ще бъде незабравимо изживяване за всички, които бъдат част от него. На 7 август 2023 година, българската музика ще отбележи един от най-важните юбилеи – 85-годишнината на Янка Рупкина.

      Янка Рупкина е една от най-популярните и влиятелни български изпълнителки на всички времена. Тя е известна със своята способност да съчетава традиционната българска музика с модерния звук. Тя е записвала музика с много известни артисти от цял свят и е получавала множество награди и признания за своята творческа работа.

      Специален гост, ще е младия певец и телевизионнен водещ Владислав Славов. Заедно те, ще изпълнят незабравими дуети. За събитието излиза и дуетния им албум.

      Билетите за този юбилеен концерт вече са в продажба. Този концерт е истинско събитие в историята на българската музика и един незабравим начин да се отбележи 85-годишнината на една от най-големите български музикални легенди.

      билети – БИЛЕТЕН ЦЕНТЪР БЪЛГАРАН, EPORTAL.BG, ФКЦ, GRABO.BG

      СТЕФКА БЕРОВА

      СЪДБА

      ПЕСНИТЕ, КОИТО ЩЕ ПОМНИМ…

      СЪС СПЕЦИАЛНОТО УЧАСТИЕ НА ВЛАДИСЛАВ СЛАВОВ

      8 август 2023г. 20.00 ч. ВАРНА

      Moonlight Bar & Restaurant

      билети – БИЛЕТЕН ЦЕНТЪР БЪЛГАРАН, EPORTAL.BG, ФКЦ, GRABO.BG

      На 8 август във Варна ще се проведе един от най-очакваните морски концерти на годинатаСтефка Берова – „СЪДБА – ПЕСНИТЕ, КОИТО ЩЕ ПОМНИМ…“. Това ще бъде незабравимо музикално изживяване за всички любители на българската поп музика.

      Стефка Берова е една от най-талантливите български изпълнителки на нашето време. Тя е известна с уникалния си глас и неповторимия си стил на изпълнение. С нейните хитове, като „Семеен спомен за Поморие„, „Моряци, Шофьорите са като ято и мн. др,, тя е спечелила множество фенове в България и по света.

      Морският концерт на Стефка Берова на 8 август ще се проведе на една от най-красивите плажни зони във Варнаclub MOONLIGHT, където ще можете да се насладите на музиката й, докато гледате вълните на морето.

      Специален гост, ще е младият певец и телевизионнен водещ Владислав Славов.Заедно, ще изпълнят едни от най – красивите дуети на България.

      Не пропускайте този незабравим момент и се присъединете към нас на 8 август във club MOONLIGHT – Варна от 20.00 ч., за да се насладите на магията на Стефка Берова и да създадете незабравими спомени. Билетите за морския концерт вече са в продажба, така че не се колебайте да си ги закупите на време.

      СИГНАЛ

      45 ГОДИНИ НЕ СТИГАТ

      ПЕСНИТЕ СА НАШИ…

      10 август 2023г. 22.00 ч. ( ВРАТИ 20.30 ) ВЪВ ВАРНА

      Moonlight Bar & Restaurant

      Група Сигнал отбелязва своите 45 години на сцената със специално турне, озаглавено „45 години не стигат…“. Това ще бъде едно незабравимо пътешествие през богатата им музикална история, което ще вълнува феновете им и ще ги отведе на емоционално пътешествие из най-големите им хитове.

      Турнето ще обхване различни градове, като ще представи на публиката най-доброто от Сигнал. Групата ще изпълни своите най-успешни песни, които са оставили неизгасващи следи в сърцата на хиляди хора през годините.

      Подготовката за турнето е вече в пълна сила. Сигнал работи усилено, за да предложи невероятно зрелищно шоу и незабравимо музикално изживяване на своите почитатели.

      Феновете на Сигнал ще имат възможността да се потопят в магията на техните любими песни и да се насладят на изключителния талант и енергия на групата. Това турне ще бъде почит към дългогодишната им кариера и ще покаже, че 45 години не стигат, за да опишат цялата им големина и принос към българската музикална сцена.

      Не пропускайте вълнуващото турне на Сигнал – „45 години не стигат…“ – едно музикално пътешествие, което ще ви отведе в незабравима емоционална разходка през времето и песните, които са се превърнали в истински класики. Бъдете готови за едно невероятно изживяване, което няма да забравите!

      Първите дати са: 9 август – Бургас , 10 август – Варна , 29 август – Плевен, 30 август – Пловдив

       

       

       

       

       

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ