София 8 °C
Велико Търново 13 °C
Пловдив 9 °C
Варна 9 °C
Бургас 8 °C
Начало Новини Предавания На живо

Какво трябва да знаем за ипотечните кредити от Finstart?

От нас зависи как ще разпределим финансите си

11:14 ч. 24.08.2019 г.Икономика 42

Финансовият аспект от живота вълнува всеки един от нас. Той е важен от гледна точка на това какъв стандарт ще имаме, също както и дали ще сме в състояние да си позволим основни удобства. Разбира се, че колкото по-голяма заплата получаваме, толкова по-добре. Но не всеки от нас има шанса да се радва на стабилни парични постъпление по банковата си сметка… Мнозинството от хората трябва да се нагодят към средната за страната ни заплата, която стига за покриването на основни разходи като сметки за ток, парно, вода, телевизия, Интернет и др. А всичко останало може да почака…

Напоследък се наблюдава тенденцията хората да работят на две места, за да успяват да водят нормален начин на живот. Всичко това не е никак лесно, но просто ни се налага, особено и ако имаме деца, за които да се грижим. Разходите по тях няма как да бъдат отложени, нито пък и сметките е възможно да не се платят. От нас зависи как ще разпределим финансите си, така че да ни стигат, че да и остават някакви пари за „черни дни“. И все пак, е напълно възможно да ни се прииска да си купим нова кола, или пък да решим да преместим в по-голямо жилище. А когато ни обземат подобни желания, трябва да измислим как и откъде да вземем пари. Е, вече има начин това да се случи – с ипотечен кредит без доказване на доходиот Finstart! Дори и да имате лоша кредитна история, дори и да не получавате висока заплата, с Finstart ще можете бързо и лесно да се сдобиете с нужните средства, за да покриете както основни разходи, така и да си позволите да се поглезите… Нуждата от определена сума пари би могла да възникне по ред причини: почивка, нова кола, нов дом, или просто лош период. И когато безизходицата почука на вратата Ви, не се панирайте! Просто се обадете на Finstart и захранете банковата си сметка без дори да доказвате доходи. Стига да имате имот, който да се намира в някои от големите градове като София, Бургас, Варна, Русе, Пловдив и др., ще успеете да получите одобрение и то в най-кратки срокове. Затова не губете никакво време, а още сега кандидатствайте за ипотечен кредит, който може да се планира на равни месечни вноски за срок от 12 до 60 месеца. Също така, ако се нуждаете от рефинансиране, и в този случай вариантът да теглите подобен вид заем, е повече от добър. Така че просто действайте и няма да съжалявате, защото след като се сдобиете с желаната сума пари, ежедневието Ви ще стане значително по-приятно, също както и ще се уверите, че високият стандарт на живот може да бъде много повече от химера!

С Finstart ще получите лесно и бързо желаната сума пари и то само кандидатствайки онлайн. До 24 часа ще бъде изготвено и становището, като скрити такси и условия няма да има. Каква по-добра причина от това да се доверите на Finstart? Е да, навярно ще се запитате кога ще видите пари по сметката си, като тук искаме да Ви кажем, че това ще се случи веднага след вписването на първата договорна ипотека. Дори няма да Ви се наложи да плащате каквито и да е такси за разглеждане документите за кандидатстване… Излишната бумащина просто отсъства, като това значително улеснява целия процес по кредитиране. С Finstart всичко се случва лесно и бързо, без излишно разтакаване и без губене на време. И ако все още имате някакви колебания за това дали да се доверите на това място, изчистете ги от съзнанието си. И си мислете за крайната цел, към която толкова много се стремите…

Животът е изпълнен както с радостни моменти, така и с трудни. Но ако можем поне малко да улесним ежедневието си, би било наистина много добре. Няма какво да се лъжем – парите са си пари, а те са от изключително значение, особено в случаите когато трябва да платим ежемесечните си сметки, или пък когато планираме да извършим осезаема промяна, като например да си купим нова кола. Жилищният ремонт е също част от нещата, които могат да ни накарат да теглим кредит. В какви размери ще бъде той, зависи изцяло от набелязаните от нас цели. Ако по-скоро искаме да направим козметична промяна в имота си, то в този случай една скромна сума би ни свършила отлична работа. Но ако желанията ни са по-мащабни, то и нужната сума ще е значително по-голяма. Разберете повече за кредитните условия, обръщайки се към екипа на Finstart. Отправете Вашето запитване и получете нужната информация за това как и кога да кандидатствате. Уверени сме, че няма да останете разочаровани от вариантите за ипотечен кредит без доказване на доходи. Тъй като процедурата ще бъде максимално опростена, няма да трябва дори и да чакате. Ако нуждата от спешни пари е вече почукала на Вашата врата, а Вие се чудите какво да направите, за да стъпите на краката си час по-скоро, отбележете че Finstart ще Ви подкрепи във всяко едно Ваше начинание, свързано с увеличаване на финансите. Дори и да става дума за рефинансиране на стари кредити, отново можете да разчитате на това място, тъй като не само че няма да бъдете подведени, ами и най-накрая ще се почувствате облекчени в материален план. Ще успеете да осъществите целите и намеренията си, особено ако става дума за придобивки като кола, мебели и др. Но е напълно възможно да искате да изживеете и мечтаната от Вас екскурзия, за която все не остава ред да отделите някакви средства… Дори и в този случай е супер идея да теглите ипотечен кредит Finstart без доказване на доходи. Така най-накрая ще посетите желаната от Вас дестинация, която ще Ви зареди с много положителни емоции и ще изпълни живота Ви със светлина. Изживейте колкото се може по-приятни мигове, избирайки Finstart за Ваш верен партньор. Няма да останете разочаровани, а след като се възползвате от предложенията за ипотечен кредит без доказване на доходи, ежедневието Ви ще протича леко и гладко!

Доста от нас не гледат с „добри очи“ на ипотечните кредити, тъй като те са обвързани с лихви и дълги срокове за погасяване. Но понякога наистина ни се налага да потърсим финансова помощ от някоя надеждна фирма за кредитиране. И няма нищо лошо в това да се възползваме от предложенията за ипотечен кредит без доказване на доходи. Това единствено и само ще ни накара да се почувстваме улеснени, също както и удовлетворени от живота. Опитайте още сега!