София -6 °C
Велико Търново -8 °C
Пловдив -2 °C
Варна -5 °C
Бургас -4 °C
Начало Новини Предавания На живо

Сашо Диков: Новата конституция е един от най-тъпите PR-ски ходове на тия около Борисов

Диков изрази своето разочарование от приключването на Канал 3
4 чОбщество 1876 Боян Марков

"Напъплиха ни едни вирусоносители-бацили. Отровни при това", пошегува се водещият на "ЕвроДикоФ" Сашо Диков в ефира на "Делници".

"Пожелавам на всеки, който се е разболял да оздравява по-бързо. Стефан Софиянски, особено като служебен премиер, направи страхотни неща навремето. Аз съм му голям фен.", заяви Диков.

"Новата конституция е един от най-тъпите ПР-ски ходове на тия около Бойко Борисов и затова така безславно и по един идиотски начин приключи. Явно до изборите ще се нагледаме на всякакви гимнастики.", изрази своите опасения водещият.

"Ужасно тъжна новина. Слага се край на едно мое творение. Канал 3 приключва със своята битност и от Нова година вече е Nova News.", изрази своето разочарование Сашо Диков.

"Както добре знаем, Домусчиев купи и Канал 3 и той се превръща в новинарски канал на цялата групировка.", припомни Диков.

"Нещо, което от една страна е тъжно, защото Канал 3 вече го няма. Смея да твърдя, че след като бях почти 15 години програмен директор, но, това, което е по-лошото, е, че в новата програмна схема липсва тя - зрялата ябълка Беновска.", сподели още Сашо Диков.