София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Арсенал готви оферта за резерва на Юве

Още през зимата стана ясно, че от Юве нямат нищо против да се разделят с Ругани, който е твърда резерва при Маурицио Сари

4 годиниФутбол 2 Симеон Кисьов

Защитникът на Ювентус Даниеле Ругани може да продължи кариерата си в Англия. Tuttosport твърди, че "бианконерите" са готови да продадат бранителя за сума от порядъка на 25-30 млн. евро, а кандидати за неговия подпис са Арсенал и Уулвърхамптън.

Още през зимата стана ясно, че от Юве нямат нищо против да се разделят с Ругани, който е твърда резерва при Маурицио Сари. Клубът обаче не иска да дава 25-годишния футболист под наем, а да изкара пари от проджбата му.

От Ругани се интересуваше и Зенит. Руският шампион дори влезе в преговори с Ювентус в началото на годината. Според медиите, питерци са предложили на италианеца 3-годишен договор и заплата от 2,5 млн. евро на сезон.

Самият футболист предпочита да остане в Серия "А", а сред потенциалните му купувачи са Наполи и Рома.