сряда, 18.09.24
12.8 C
София
14 C
Пловдив
15.8 C
Варна
Search Suggestions

      Илчовски пред „Евроком“: 25 човека претърсваха къщата ми заради два папагала

      Никой нищо не е изтърбушил. Това беше акция „Респект“ за много по-големи работи, които ще се случат с мен. Това беше да огледат района. В момента получавам обвинения, които никой не е сънувал през последните 60-70 години. Обвиненията ще бъдат за подривна дейност, че дестабилизирам американския резерват „България“, че съм крал европроекти и съм изнесъл парите в чужбина. Това с тези животни не беше нищо. Бяха при мен всякакви проверяващи органи. Срам е да се наричам българин. Ще се откажа от българско гражданство. Това заяви бизнесменът Светослав Илчовски в ефира на „Евроком“, след като днес органите на реда иззеха от дома му 17 броя живи, замразени и препарирани животни от защитени видове.

      „Знаех около седмица по-рано за тази проверка заради това отидох на почивка. Имам малки деца. Всеки момент ще бъда обвинен за подривна дейност. Никога не съм участвал в никакви проекти“, добави още той.

      „Имаш ли пари – виновен си. Не се интересувам от политика. Политиката в България се контролира от американците. Вие живеете в резерват. Разгледаха имотите ми. 25 човека претърсваха къщата ми за 10 часа заради два папагала. Взеха единия, защото другия не могат да го хванат“, уточни Илчовски.

      „Знам тези неща, защото половина прокурори не желаят да живеят в резерват“, подчерта бизнесменът

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ