София 11 °C София 11°C - ясно небе Велико Търново 10 °C Велико Търново 10°C - разкъсана облачност Пловдив 13 °C Пловдив 13°C - ясно небе Варна 10 °C Варна 10°C - ясно небе Бургас 11 °C Бургас 11°C - разкъсана облачност

Българските Каванч Татлъту и Шехерезада от "1001 нощ" се венчаха на церемония в столичния храм "Света София"

Да пожелаем попътен вятър и много любов на красивото младо семейство!


Българските Каванч Татлъту и Шехерезада от "1001 нощ" се венчаха на церемония в столичния храм "Света София". Булката е дългогодишната топ-водеща и редактор на централните новини на телевизия "Евроком" Анна Витанова.

Случайни минувачи и присъстващи на церемонията в храма "Света София" бяха поразени от приликата на младоженците с турските актьори Къванч Татлъту и Бергюзар Корел - любими актьори в южната ни съседка и настойчиво снимаха и искаха автографи.

В годините, жълтите медии спрягаха името на чернооката красавица с американски бизнесмен, руски офицер, родни политици, но тя заведе дела и осъди медии за клевета. Очевидно Анна е запазила сърцето си за синеокия красавец, на когото за първи път каза заветното "Да"!

Самоличността на българския Каванч Татлъту не е известна, но светските среди „шушукат”, че той е млад бизнесмен, с когото Анна е на крилете на любовта от една година. Името му обаче се пази в тайна. Неведнъж е бил засичан със скъпи возила в компанията на родни моделки и плеймейтки из нощна София, но именно Анна откраднала сърцето му. След успешната си новинарска кариера в телевизия "Евроком", водещата на новините смени попрището в редиците на МВР, но вече от няколко години се занимава със земеделски бизнес в родния й град Кюстендил, където е и коронована с титлата "Мис Кюстендилска пролет".

Да пожелаем попътен вятър и много любов на красивото младо семейство!