София 4 °C
Велико Търново 3 °C
Пловдив 5 °C
Варна 6 °C
Бургас 9 °C
Начало Новини Предавания На живо

Манолова: Борисов в паника брои последните си дни като премиер

Коментар на лидера на "Изправи се.БГ" във Фейсбук
5 мVox Populi 657

Лидерът на "Изправи се.БГ" Мая Манолова излезе с коментар в социалните мрежи. Тя изрази на личния си профил във Фейсбук възмущението си от твърдения на премиера на България Бойко Борисов спрямо нея. Ето какво написа Манолова:
 
"Нито страх от Бог, нито срам от хората има Борисов!
Кафевият му официозен сайт и пожълтелите медии на властта са в такава паника от обединението на Изправи се.БГ и Отровното трио, че дни наред вече пишат как Борисов ме бил излекувал от рак и как съм се развеждала с Ангел. Как човек като Борисов, прочел една книга, ще излекува когото и да било от настинка, камо ли от рак, се питам.
Вярва си, че е "Спасителят" и че няма кой да го накаже - състояние, познато на медицината.
Трябва да го разочаровам и за здравето, и за брака ми - достатъчно съм здрава и ще се изправя срещу него на изборите. И не, не се развеждаме с Ангел. Изкарахме светли празници двамата заедно с децата ни. И щастливи, както се вижда от снимките, които публикувахме в новогодишната нощ.
Че живеел "сам като куче" се изрази за себе си Борисов. Негова си работа. Дано са му останали близки да му съчувстват.
Нервен е. В паника брои последните си дни като премиер. Прислугата му ще броим напролет - има-няма до Великден дали ще са се отрекли от него по няколко пъти. Голям Великден идва, Борисов. Изправи се!"