София 4 °C София 4°C - ясно небе Велико Търново 9 °C Велико Търново 9°C - ясно небе Пловдив 5 °C Пловдив 5°C - ясно небе Варна 3 °C Варна 3°C - мъгла Бургас 3 °C Бургас 3°C - лека мъгла

Румен Петков: Пламен Узунов може да е стартирал поръчката за автомобили, но ГЕРБ я завърши

Според него премиерът прехвърля от болната на здравата глава
7 мЕвроком 1032

Могат да си плащат за реклами във Фейсбук, но не могат да върнат субсидиите, които са пари на гражданите. Това коментира председателят на АБВ Румен Петков по повод невърнатите партийни субсидии от извънпарламентарни сили. В момента АБВ провежда пресконференция в Плевен.

Процедурата за закупуване на автомобилите за МВР може да е стартирала, докато Пламен Узунов е бил служебен министър, но тя е завършена по време на правителството на Бойко Борисов, добави Петков по повод разследването на ОЛАФ.

Според него премиерът прехвърля от болната на здравата глава.

"Гражданите на Плевен, гражданите на България трябва да си дадат сметка, че ГЕРБ се опитва да убие най-добрия енергиен проект за последните 20 години", категоричен е Петков по повод проекта АЕЦ "Белене".

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!