София 4 °C
Велико Търново 3 °C
Пловдив 10 °C
Варна 10 °C
Бургас 13 °C
Начало Новини Предавания На живо

СЪС СМЕЛОСТ И ВЯРА В 2021 ГОДИНА

Коментар на адвокат Елена Гунчева
54 сVox Populi 432

Вярвам, че днес е първият ден от промяната, която очакваме и за която вчера говори Президентът Румен Радев. Предстои ни интересна, пълна със събития година, която има всички шансове да стане историческа. Зависи от нас - от нашата смелост и вяра, че ние, българите, можем да постигнем всичко. Да си припомним, че цялата ни хилядолетна история е пълна с примери как сме преодолявали ужасни катастрофи и проблеми и сме излизали по-силни от тях.

Българите имаме възможността да променим бъдещето си - нашето, на нашите деца и на България. Но това може да стане само със смелост, да заложим на борбата, а не на примирението и победата ще бъде наша. Крайно време е древният ни народ ясно да покаже, че свободата и независимостта са най-важни за него и повече няма да търпи да го управлява утайката на обществото, която се е изкатерила по гърбовете на почтените хора.

Тази година братството на почтените хора трябва да се превърне в юмрук, който да размаже мутрите и да ги постави там, където им е мястото - в затвора, където да разберат, че парите се изкарват с труд, а не с комисионни и кражби. Време е да вземем съдбата си в свои ръце!

Честита Нова Година, българи! Да бъде силна, историческа, смела година, за която да разказваме на децата. Бог да пази България!

Елена Гунчева