София 14 °C София 14°C - предимно облачно Велико Търново 15 °C Велико Търново 15°C - облачно Пловдив 5 °C Пловдив 5°C - лека мъгла Варна 15 °C Варна 15°C - ясно небе Бургас 12 °C Бургас 12°C - разкъсана облачност

Васил Божков се появи пред "Св. Александър Невски" в центъра на София (ВИДЕО)

Бизнесменът представи партията си
пропускане
8 месецаVox Populi 115

Моята мисия е да лидирам първия български политически проект, който още в своите основни принципи елиминира дори възможността за влияние, корупция и зависимости. Това каза обвиняемият бизнесмен Васил Божков при представянето на партията си.

Във видеоклип, публикуван в социалните мрежи, бизнесменът се появи на фона на храм-паметника "Св. Александър Невски" в центъра на София.

"Бъдете смели, бъдете независими, достойни, отстоявайте позицията си и дръжте на думата си. Управлявайте така, че когато един ден се погледнете в огледалото, да се гордеете с постигнатото", посочи Божков.

В клипа, който е обект на монтаж, се вижда как Божков се разминава с лек автомобил, както и с преминаваща жена. В заден план се виждат движещи се коли и минувачи. От ъгъла на камерата става ясно, че тя е разположена символично на ул. "11-ти август". 

Причината е, че на тази дата през 2020г. той обяви създаването на платформата "Българско лято".

"Вие сами избирате лидерите си. Вие сами представяте идеите си. Вие сами решавате кои от тях да станат политики и да бъдат изпълнени", написа Божков тогава.

 

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!