София 4 °C София 4°C - ясно небе Велико Търново 9 °C Велико Търново 9°C - ясно небе Пловдив 5 °C Пловдив 5°C - ясно небе Варна 3 °C Варна 3°C - мъгла Бургас 3 °C Бургас 3°C - лека мъгла

Вълнев: Гражданското общество и опозицията трябва да наложат строг мониторинг върху новите закони

Коментар на зам.-председателя на "Републиканци за България" Павел Вълнев
19 сVox Populi 393

Гражданското общество и опозицията трябва да наложат строг мониторинг върху новите закони и промени в нормите, които гласува този парламент в последните дни от живота си. Да се поправят пречките пред конституционното право на вот за българите в чужбина време и воля няма. Но да се отвори широк път пред печалбите за "партизаните" и "ятаците" на актуалното мнозинство - начините са в изобилие. Да се гласува в помощ на изнемогващия от пандемичната криза бизнес не може, но за приближените на ГЕРБ и ДПС собственици на индустриални паркове, притежатели на енергийни мощности и продуценти на сериали - може.
Не е за първи път. Но да се знае - това се плаща скъпо. С публични ресурси от данъците на гражданите и с безценна обществена енергия.
Мониторинг!

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!