София 19 °C София 19°C - предимно облачно Велико Търново 22 °C Велико Търново 22°C - облачно Пловдив 21 °C Пловдив 21°C - разкъсана облачност Варна 18 °C Варна 18°C - предимно облачно Бургас 19 °C Бургас 19°C - предимно облачно

Бригс скочи на Фюри, чака и Кличко

Ще нокаутирам този кит, той е глупак, изригна американецът
4 годиниДруги 4 Телевизия Евроком

Шанън Бригс отново прикова погледите около ринга. 45-годишният американец, който нашумя покрай заяжданията с Владимир Кличко преди битката му с Кубрат Пулев, сега се насочи към Тайсън Фюри. Бригс пожела мач с британеца и допълни, че след това и Владимир Кличко може да поиска да застане на пътя му.
"Моята цел е Тайсън Фюри. Той е глупак, той е хлапак. Той изстреля няколко думи за мен в Twitter, но всъщност се страхува от мен. Фюри в момента преминава през много трудности и аз съм част от битка, която той не иска. Това е най-голямата битка и за двама ни на този етап, освен ако не получим такава за титла. Ако той се нуждае от качествен двубой, с който да се подготви, защо не се бие с 45-годишен старец? Харесвам Фюри, но ще го нокаутирам, а след като нокаутирам този кит (Фюри) подозирам, че Владимир Кличко ще се върне, за да се бие с мен", заяви Бригс.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!